Tàrrega tindrà ‘Festa Major confinada’ als balcons i a les xarxes socials

 

Les entitats targarines uniran esforços perquè la ciutat segueixi tenint Festa Major de maig malgrat la suspensió dels actes oficials per la crisi del coronavirus i les mesures de confinament. Serà una edició especial on els balcons i les xarxes socials tindran més protagonisme però l’objectiu serà replicar la programació habitual en un format virtual.

Així, ja s’han iniciat els contactes amb totes les parts implicades per començar a confeccionar la programació del dimecres 13 al diumenge 17 de maig amb una gran dosi d’originalitat i innovació.  En els pròximes dies s’aniran presentant els diferents actes que permetran als targarins i targarines gaudir de la seva festa popular per excel·lència i que s’ha refermat com una de les festes més participatives del territori català.

Una de les primeres convocatòries que es farà a través de les xarxes socials serà la del concurs per crear el cartell de la ‘Festa Major confinada’. Les propostes ja es poden enviar al correu electrònic d’AgEnTa ([email protected]) fins el dijous 7 de maig i un jurat virtual escollirà la proposta definitiva.

La proposta de la ‘Festa Major confinada’ compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, que també col·labora en la comissió organitzativa per poder preparar una gran programació i poder mantenir viu l’esperit de la Festa Major.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.