Tercera edició del Programa “Caminant, fem salut i coneixem Tàrrega”

Amb una setantena d’usuaris inscrits

Aquest mes d’octubre, Tàrrega ha iniciat dintre del Projecte Salut en Xarxa la 3a. Edició del Programa “Caminant fem salut i coneixem Tàrrega”. Es tracta de 30 caminades urbanes per la ciutat, de curta i mitja distància. Les rutes han estat dissenyades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i han estat possible gràcies al suport del Consell Esportiu de l’Urgell.

Les caminades es faran cada dijous, fins al juny. El lloc de sortida és el Pavelló Municipal de Tàrrega i l’horari habitual és de 10 h a 11.30 h.

És una activitat gratuïta adreçada a la població en general. Els/les infermeres del CAP són els qui prescriuen aquesta activitat amb l’objectiu d’introduir l’hàbit de fer exercici físic diàriament i millorar la qualitat de vida dels usuaris.

Els participants seran acompanyats per un tècnic/a d’esport i salut del Consell  Esportiu de l’Urgell.

Recordem que el Projecte Salut en Xarxa es va crear per prioritzar oportunitats de millora relacionades amb la salut, fomentar la participació i apoderar la comunitat, donar impuls a la realització del programa de prescripció social i la recollida de mesures terapèutiques no farmacològiques. Aquest projecte està impulsat per l’Equip d’Atenció Primària, el Consell Comarcal de l’Urgell, l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Esportiu de l’Urgell, l’Agència de Salut Pública i la Creu Roja,  amb el suport de la Diputació de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.