Territori licita les obres de la nova estació de busos de Tàrrega per 3,5 MEUR

Les obres de la nova instal·lació, que s’ubicarà davant de l’estació del tren, començaran la primavera vinent

 

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha presentat avui a Tàrrega les obres per a la construcció d’una nova estació d’autobusos al municipi, coincidint amb l’inici de la seva licitació per un import de 3,5 MEUR. La nova instal·lació es construirà davant de l’estació de tren, a la banda nord de les vies, al carrer Santes Espines, de manera que potenciarà la intermodalitat bus-tren. Es preveu que rebi unes 113.000 persones usuàries de la dotzena de línies que tenen parada a la capital de l’Urgell. Els treballs començaran la primavera vinent i tindran un termini d’execució de 18 mesos.

Fernàndez ha explicat que la licitació de la nova estació d’autobusos busca “facilitar la vida de la gent ja que, entre d’altres millores, facilitarem la intermodalitat en situar-la just davant de l’estació de tren”. “El Govern de la Generalitat treballem per la Catalunya sencera, socialment i territorial, i per això volem que el transport públic sigui a tot arreu, tot i per a tothom”, ha revelat.

La nova estació de busos de la capital de l’Urgell tindrà set andanes i un edifici de planta baixa soterrat, amb una coberta que s’urbanitzarà com a nova plaça pública i facilitarà la connectivitat de l’entorn.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.