Torrent destaca la perseverança , determinació i futur d’Agramunt en la inauguració de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra

 

Roger Torrent i Bernat Solé Roger Torrent amb el consistori de l'Ajuntament d'Agramunt Presentació del Llibre del 10è aniversari de l'Aula del GustEl President del Parlament, Roger Torrent, posa d’exemple aquesta localitat de Ponent com a representant dels valors que han de conduir Catalunya a superar les dificultats i construir un país “més lliure, just i pròsper”

El President del Parlament,  Roger Torrent, ha inaugurat avui la 30a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt tot destacant la “perseverança, determinació i futur” d’aquesta localitat com a exemple per a la resta del país: “Agramunt i Catalunya venen de lluny, tenen molta tradició i molta història,molt present, i molta esperança. El que ens diu la Firaés que sempre hem de tenir esperança en el futur, i que avui més que mai, estem molt més a prop dels objectius que ens hem marcat com a país”.

En el seu torn, l’Alcalde d’Agramunt  Bernat Solé, ha destacatque “30 anys de Fira demostren la consolidació del que va començar com un projecte molt humil”. “Gràcies a la feina dels torronaires, a la seva capacitat d’innovació i a la preservacióde la fórmula des dels orígens,Agramunt és el referent del dolç agroalimentari del país”, ha afegit Solé.

Aquesta 30a edició de la Fira ha impulsat també la publicació del receptari ‘De l’Aula a la Taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra’amb les creacions dels professionals que en els darrers 10 anys han passat per l’escenari de l’Aula del Gust, que celebra una primera dècada d’èxit. Un llibre amb 27 receptes a cura de la periodista Meritxell Bernaus, per qui la publicació és “del territori pel territori”, ja que serveix per promoure Agramunt i, alhora, reinvertir en la pròpia Fira.

Tanmateix, tant l’Aula del Gust com la del Tast han omplert totes les places disponibles que permetien tastar les creacions de grans pastissers del país elaborades amb torró i xocolata a la pedra, així com els productes artesanals que s’exposen al Pavelló Agroalimentari de la Fira.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.