Trobada de Rosa Maria Perelló amb els alcaldes de l’Urgell per informar dels projectes de la Diputació al territori

16999-1548933061-1400x1400La reunió es va celebrar a la seu del Consell Comarcal i forma part del seguit de trobades que la corporació manté amb tots els representants municipals

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, presidia ahir una trobada amb els alcaldes dels municipis de l’Urgell, que va tenir com a escenari la seu del Consell Comarcal de l’Urgell, a Tàrrega.
Durant la reunió, Perelló va informar als alcaldes de la situació de diferents projectes que està impulsant la corporació i que s’estan duent a terme al territori, com ara el desplegament de la fibra òptica, que s’està desenvolupant en cinc fases, el suport als projectes emmarcats dins el programa FEDER i la potenciació entre els ens municipals del servei de secretaris-interventors del Servei d’Assistència Tècnica (SAT).
La presidenta de la Diputació recordava la marcada vocació municipalista dels pressupostos per aquest 2019, materialitzada en un Pla de Dinamització Local que oferirà unes bases àmplies per tal de prestar el màxim servei als municipis. De la mateixa manera, Rosa Maria Perelló aprofitava la trobada per conèixer de primera mà inquietuds dels alcaldes i les necessitats dels diferents pobles de l’Urgell.
La trobada d’ahir s’emmarca en el seguit de reunions que la Diputació ve mantenint els diferents consells comarcals i els representants municipals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.