Un altre positiu de coronavirus a Tàrrega fa que la suma de casos a l’Urgell sigui de 187

Aquestes són les últimes dades que ha fet públiques el Departament de Salut mitjançant el mapa interactiu de casos COVID-19. Així doncs, en aquests moments a la comarca de l’Urgell hi ha 187 casos de coronavirus diagnosticats mitjançant test de PCR o test ràpid. L’augment més destacat dels últimes dies però, és el de casos sospitosos, que passa a ser de 440. En aquest cas corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional facultatiu els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu.
El municipi amb més positius és Tàrrega amb 63 casos, seguit de la Fuliola, amb 62. Val a dir que en aquest últim cas la majoria de positius es concentra a la residència, on s’han fet test a tots els interns.
Recordem que Maldà, Ossó de Sió i Vallbona de les Monges no tenen cap cas diagnosticat però sí que en tenen de sospitosos. 
També s’ha de tenir en compte que aquestes dades que es mostren són aquelles que s’ha pogut identificar la seva zona de residència. Per mantenir la privacitat de les dades, només es mostren els municipis amb més de 200 habitants, per tant no inclouen les dades de Nalec o els Omells de na Gaia.

D’altra banda a la Regió Sanitària de Lleida que inclou les comarques del Segrià, la Noguera, la Segarra, l’Urgell, el Pla d’Urgell i les Garrigues, han mort un total de 197 persones entre casos confirmats i sospitosos de la Covid-19. 
160 persones han perdut la vida a un centre hospitalari, 29 a residències, 6 a centres sociosanitaris i 2 a domicilis.

D’altra banda, la Regió Sanitària de Lleida té, segons les últimes dades fetes públiques, 1.913 persones amb proves diagnòstiques que han resultat positives, ja sigui PCR o test ràpid.  
En relació als casos sospitosos, que diagnostiquen els professionals facultatius, a la Regió Sanitària de Lleida n’hi ha 6.073.

Si ens fixem en les altes, la Regió Sanitària de Lleida n’acumula 796

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.