Un centenar d’avis de 9 residències participaran en la tercera edició dels Jocs Olímpics de Gent Gran de l’Urgell

 

Presentacio dels 3rs jocs olimpics de gent granAgramunt acollirà, el proper 16 de maig, els tercers Jocs Olímpics de Gent Gran de Residències de l’Urgell. Desprès de la bona resposta i acollida que han tingut els jocs en les seves primeres dues edicions, la Residència Geriàtrica Mas Vell d’Agramunt i l’Ajuntament d’Agramunt, organitzadors d’aquest acte, han decidit tirar endavant una nova edició. Gairebé tots els centres que han participat en les darreres edicions repetiran un any més i enguany està previst que hi participin un centenar d’avis de 9 residències de l’Urgell.

S’ha fet la presentació de la tercera edició amb la presència dels responsables d’algunes de les residències participants. Com ha explicat la  regidora de serveis socials i salut al’Ajuntament d’Agramunt, Silvia Fernàndez aquesta iniciativa forma part de la línia de treball de la residència que pretén crear punts de trobada entre els diferents centres i de forma intergeneracional: “Volem continuar com els altres anys amb la dinàmica i la tònica que hem agafat a la Residència i des de la regidoria de Serveis Socials, que volem treballar intergeneracionalment i també treballar entre els diferents centres no només activitats com el Jocs Olímpics ni l’activitat esportiva, sinó que creem un punt de trobada entre els diferents centres de l’Urgell i entre diferents generacions”.

L’objectiu de la jornada continua apostant per fomentar l’activitat física entre les persones grans. A més, amb una jornada com aquesta els avis comparteixen estones d’esport i diversió, incrementen les seves relacions socials i coneixen gent de les altres residències. Marta Pérez, directora de la Residència Geriàtrica Mas Vell d’Agramunt ha explicat que es mantindran les quatre proves que es van fer l’any passat i es repetirà  la cursa, ja que l’any passat tot i ser la prova nova va tenir molt èxit.

Per aquesta edició s’ha tornat a impulsar una campanya de voluntaris. Per aquest motiu totes les persones interessades que vulguin col·laborar amb els jocs poden apuntar-se a les oficines de l’ajuntament d’Agramunt.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.