Un col·lectiu de pares reclamen una segona línia de P3 a l’escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega

17304-1555410749-1400x1400Un grup de pares d’alumnes que han de cursar P3 l’any vinent, s’han unit en una plataforma anomenada 23+23 MMM TRRG per reclamar que es dupliqui l’oferta de places de P3 a l’Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega.
Segons afirma el col·lectiu “encara no es coneixen els resultats de les preinscripcions definitius però tot sembla indicar que a Tàrrega continuarà en alça la tendència dels últims anys d’una forta demanda de centres de titularitat pública”.
També han explicat que durant les jornades de portes obertes dels diferents centres educatius celebrades al municipi, van constatar “que la demanda a l’Escola Maria Mercè Marçal era molt superior a l’oferta. Aquesta escola es troba situada en una zona de creixement, de nous edificis d’habitatges, on any rere any s’instal·len noves famílies joves amb infants en edat d’escolaritzar. El nombre de famílies amb infants d’aquesta edat que viuen als voltants de l’escola (i no tota la zona d’influència) supera les 40 i, en canvi, l’oferta de places pel curs vinent és de 23 alumnes (una aula) per a P3”.
El col·lectiu de pares reclama que es dupliqui l’oferta de places de P3 a l’Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega, “és a dir, dues aules de P3 per al curs escolar 2019-2020,  que, segons sembla, també quedaria completa segons la preinscripció”, afirmen.
En aquest sentit el pares s’han reunit amb el regidor d’ensenyament del l’Ajuntament de Tàrrega, la persona responsable de l’Oficina Municipal d’Escolarització i la inspectora del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, per exposar-los les seves demandes. Un cop finalitzi el període de preinscripcions, es reuniran amb el cap de l’àrea de coordinació i planificació escolar dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida i amb l’alcaldessa de Tàrrega Rosa Maria Perelló. També afirmen que buscaran el suport dels principals sindicats d’Educació.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.