Un total de 6 pobles de l’Urgell sense telèfon ni internet per un nou robatori de cable

Un total de 6 pobles de la comarca de l’Urgell estan sense servei de telèfon ni internet des del passat dijous, quan es va produir un nou robatori de cable en una zona de la Vall del Corb, segons ha avançat Comarques de Ponent. Belianes, Vallbona de les Monges, Llorenç, Els Omells de Na Gaia, Maldà i Rocallaura són els sis pobles afectats que no saben quan podran recuperar la normalitat en el servei.

Aquesta no és la primera vegada que es produeix un robatori de similars característiques a la zona, i el president del Consell Comarcal de l’Urgell Gerard Balcells ha reiterat el fet que “necessitem que els Mossos d’Esquadra tinguin més presència a la zona sud de l’Urgell. Des de la comissaria de Tàrrega s’estan fent tots els esforços però entenem que encara no hi ha prou dotació”.

Balcells ha explicat que “com que afecta a més d’un poble, la preocupació es va multiplicant perquè sabem que després de l’anterior robatori que vam patir, vam estar sense servei entre 2 i 3 setmanes”. El president del Consell Comarcal ha tornat a reivindicar l’equilibri territorial firmant que “si aquesta situació s’hagués donat en un barri de Barcelona, segur que no es trigaria tant a restablir el servei”.

Balcells ha explicat que el que més preocupa a hores d’ara és l’afectació que el robatori ha causat en el servei de teleassistència. “Tenim gent gran que viu sola amb aquest servei i que ara mateix no el poden tenir perquè no disposen de telèfon”.
Des del Consell Comarcal s’ha contactat amb Indústria, amb la delegació del Govern i amb la companyia Movistar, responsable del servei, per pressionar de cara a trobar una solució a la manca de servei el més aviat possible.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.