Una usuària del CAP de Tàrrega: ”Recolzo la vaga al 100%, la llista d’espera és molt llarga i els metges no poden”

Pla mitjà on es pot veure gent fent cua per accedir al taulell de recepció del CAP de Tàrrega el 26 de novembre de 2018. (Horitzontal)

Pla mitjà on es pot veure gent fent cua per accedir al taulell de recepció del CAP de Tàrrega el 26 de novembre de 2018. (Horitzontal)

Menys afluència de pacients i activitat al centre de la capital de l’Urgell on en dies normals un metge pot tenir programades fins a 40 visites

ACN Tàrrega .- ”Recolzo la vaga de metges al 100%, reconec que no poden i tenen llistes d’espera impressionants”; així s’ha manifestat la Montserrat Martí, una usuària del CAP de Tàrrega que aquest dilluns al matí estava a les portes del centre perquè s’havia de fer una prova mèdica. L’activitat i el nombre de pacients ha estat inferior al d’un dia habitual segons fonts del centre que estaven en serveis mínims però tot i així les sales d’espera d’Urgències o pediatria estaven plenes de persones esperant. Igualment a recepció també s’han format cues però menys del normal. Al CAP de la capital de l’Urgell hi ha metges que tenen fins a 40 visites programades al dia, segons els mateixos usuaris consultats.

A la Montserrat Martínez la vaga de metges no l’ha afectat directament perquè la prova que s’havia de fer aquest dilluns es portava a terme en una unitat externa de l’equipament. Tot i això, si que ha dit que està preocupada per si li canvien una visita que té programada amb un especialista ja que la llista d’espera és de ”sis o set mesos”.

Això no obstant, s’ha mostrat plenament a favor de les reivindicacions del col·lectiu ja que ”tenim una llista d’espera molt llarga i els metges no poden, és impressionant”. Ha afegit que l’altre dia, la seva metgessa li va mostrar la llista de visites programades en un dia i que era de més de 40 persones. ”No pot ser, no poden treballar per tu”, ha lamentat la Montserrat, que també ha remarcat que el que un vol quan va al metge és que li facin una ”visita bonica que duri més de deu minuts però a vegades només et poden receptar un Frenadol perquè et veuen constipat”.

Un altre dels usuaris del CAP, l’Antonio Martínez, s’ha anat a visitar amb la seva dona i no sabia que hi havia vaga. Ha assegurat que els han agafat a l’hora programada i que l’atenció de la metgessa ha estat ”perfectament bé”. L’Antonio ha lamentat l’afectació que pugui tenir la vaga per altres pacients que no han pogut ser atesos però ha reconegut que si es fa ”per alguna cosa serà”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.