Veïns del barri de la Plana de Tàrrega protesten per la nova ubicació dels contenidors d’escombraries deixant la brossa al terra

 

 

17153-1552477493-1400x1400També lamenta que de sis contenidors que hi havia distribuïts per diferents carrers ara només s’han intal·lat dues illes.
Per la seva part el Regidor de Serveis Municipals, Josep Castelló, ha explicat que des de fa alguns anys l’Ajuntament de Tàrrega està posant en marxa una nova distribució de contenidors d’escombraries disposats en illes verdes amb l’objectiu de potenciar el reciclatge de residus entre els veïns.
Castelló ha afegit que des que es va posar en marxa d’aquesta nova distribució de contenidors en illes verdes s’ha notat una millora en la taxa de reciclatge.
Castelló ha explicat també que les dues noves illes són visibles des d’on hi havia els altres contenidors.
Segons el regidor de Serveis Municipals la llei estableix que entre les illes de contenidors hi ha d’haver un màxim de 300 metres, i que a Tàrrega en cap cas es superen els 80 metres i ha titllat a les persones que no posen la brossa als respectius contenidors d’incívics.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.