Victòria per 19 a 18 del Càdet del CEACA A Òdena

cadetCrònica infantil:

CEACA TÀRREGA 7 – 14 ACLE GUISSONA

Les infantils no van disputar el partit al cap de setmana sinó que va tenir lloc el dijous amb horarid’entrenament. Va ser un gran partit encara que el marcador no fos favorable contra les noies de l’ACLE Guissona. Durant la primera part el marcador anava mol tajustat, arribant al descans amb un resultat de 5 a 4 favorable a les targarines. Durant la segona part les del Guissona van estar més encertades amb atac i es van començar a distanciar a poc a poc, arribant al final de l’encontre amb un resultat de 14 – 17.

CEACA TÀRREGA: Marina Campos, Núria Bonjorn, Júlia Balcells, WidadHibour, Laura Balcells, Janet Tella, Judit Sol, Ainhoa Seguí, Alba Gomà, Iliana Gilabert, Marina Marcos i Laura Gatnau.

Entrenadora: Txell Capdevila

ACLE GUISSONA:ZoryanaAzhus, Gerd Codina, Julia Ars, Emma Castellà, Marina Bianca, Berta Codina, Anna Domenju, ElisabetTounkara, NayeliReollo, NihalMzab, Ainhoa Pastor.

Entrenador /Delegada:Ramon Codina, Glòria Pujol

Crónica Cadet:

CH ÓDENA 18-19 CEACA TÀRREGA

Vibrant, fantàstic, impressionant, aquest son uns dels molts adjectius per qualificar el partit que es va disputar el diumenge passat a Òdena. Partitmolt igualat,8-8 al descans, i físicament el CEACA aguantava bé, malgrat que per circumstàncies no tenia cap recanvi a la banqueta. A la represa les locals, van augmentar la duresa a la pista i amb el consentiment de l’àrbitre es mantenien al partit, ja que les targarines estaven donant una autèntica lliçó de joc, només frenat per la duresa local i permissivitat de l’àrbitre. L’Imma la portera, feia parades fenomenals que mantenia el CEACA al partit tota l’estona, La Carla, va estar molt aplicada amb atac i forta en defensa, la Júlia va ser molt constant tant en atac com en defensa i aportava gols, la Marina, un fortí, tota una assegurança per la defensa, La Marta, golejadora, lluitadora, l’anima mater de l’equip, la Judit un comodí de luxe, jugui de lateral, central o pivotés una garantia, i la Berta arromangant-se com la que més. Quan falten 18 minuts pel final del partit, una jugadora local va fer una duríssima entrada i va lesionar a la Marta Roca, però el pitjor estava per arribar, després de rebre l’assistència a la pista, l’arbitre la va amonestar a la targarina amb targeta vermella directa, comdiuen les noies “flipant” fa molts anys que volten per les pistes d’arreu de Catalunya i mai havíem vist una decisió igual, desencertada al màxim. Això va portar a jugar la resta del partit amb una jugadora menys de camp, en aquells moment s’estava guanyant el CEACA de 3 gols. Les jugadores targarines van lluitar fins al final del partit per aconseguir una merescudíssima victòria, que no va ser gens fàcil. Moltes felicitats a tot l’equip.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Marta Roca, Judit Cervera, Carla Simó, Berta Riera, Marina Fonoll

Entrenadora / Delegat;  Pepe Roca. ,MaiteCaus

CH Ódena :Martina Morales, Martina Segala, Aida Ortega, Marta Indiano, XèniaSaez, Maria Mena, Carla Gasco, Marta Vergas, Núria Mensa, Ariadna Iglesias.

Crònica juvenil:

CH SANTS 25 – 14 CEACA TÀRREGA

Nova victòria de les juvenils

Les jugadores juvenils del Ceaca van aconseguir la victòriadavant el CH Sants.

La defensa molt activa ,sobretot a la primera part i els contraatacs van ser decisius per a la victòria final.

A la primera part el Ceaca es va imposar per un 11-4. I a la segona part l’equip  targarítot i que es va relaxar una mica en defensa, va acabar el partit amb una amplia victòria amb un marcador final de 25-14 .

Les juvenils es mantenen a la tercera posició de la classificaciódesprés de 7 jornades, amb 5 victòries i 2 derrotes.

CeacaTàrrega: Ariadna Cervera, Cintia Ferrer, Anna Graells, Aina Rovira, Sandra Muixí, Montse Mateu, MònicaFarran, Sara Godoy, Mònica Balagué.

CH Sants: Miriam Sants, Irene Santiesteban, Carla Parcerisas, Judit Asensio, Noelia Caballero, Bjork Parra, JoanaPerez, Marta Fernandez, Laia Sales, Sara Barrena