El Galacticat comença la seva XI edició amb projeccions al carrer i als Cinemes Majèstic

El certamen projectarà 90 obres en més de 100 sessions de cinema amb presència de directors internacionals

Els primers directors internacionals ja són a Tàrrega per presentar les seves obres al Galacticat, el Festival de Cinema de Tàrrega i Ponent. El certamen tindrà lloc fins al 30 de juny i projectarà 90 obres repartides en més de 100 sessions de cinema.

El festival, fins ara de gènere fantàstic i de terror, fa un gir de guió i passa a ser generalista. El leitmotiv d’enguany, la contracultura i les tribus urbanes dels anys 60, 70 i 80.

Un dels punts forts del festival és la proximitat dels directors i directores que hi assisteixen i l’oferta de sessions de pregunta resposta després de la projecció d’algunes pel·lícules.

Enguany també s’ha volgut potenciar la descentralització de les pantalles oferint sessions gratuïtes a la plaça Sant Antoni i al Teatre Ateneu. Com cada any nombrosos professionals de la indústria es congregaran a la trobada de talents i s’oferiran activitats paral·leles com accions reivindicatives en favor de l’alliberament LGTBI o una fira de llibres i còmics. La inauguració oficial del festival tindrà lloc divendres a les 19h als cinemes Majèstic.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.