Rosa Maria Perelló inaugura les millores de la carretera LV-3027 entre Bellmunt, Penelles i Castellserà

CARRETERA-1L’actuació ha suposat una inversió de prop de 600.000 euros per part de la Diputació de Lleida

La presidenta també ha visitat Butsènit, Montgai i Penelles, on ha participat en l’inici de la temporada del projecte Gar-Gar

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha inaugurat avui les reformes dutes a terme a la carretera LV-3027 entre Bellmunt, Penelles i Castellserà.

La inauguració s’ha dut a terme durant la visita de Perelló a Bellmunt d’Urgell, on primer ha visitat el local social. La presidenta de la Diputació ha inaugurat la reforma de la carretera LV-3027 entre Belmunt, Penelles i Castellserà, acompanyada del vicepresident quart i alcalde de Penelles, Eloi Bergós; del diputat de Serveis Tècnics, Josep Ibarz; de l’alcaldessa de Bellmunt, Sònia Valero; i de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, a més de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, i de l’Urgell, Salvador Bonjoch.

Tal com ha recordat Rosa Maria Perelló, les obres en aquesta via han suposat “una inversió propera als 600.000 euros” per part de la Diputació de Lleida, i han consistit en la rehabilitació del ferm del tram de 4,6 kilòmetres Castellserà-Penelles-Bellmunt. Per temes de seguretat vial, també s’han executat un seguit d’actuacions a la zona de la plaça de la Font del municipi de Penelles i a la zona urbana de Bellmunt d’Urgell, en aquest cas per solucionar també uns problemes de drenatge i millorar l’accessibilitat i la seguretat. Tot plegat, ha dit la presidenta de la Diputació, dins la “voluntat d’anar millorant les deficiències” de les diferents carreteres del territori.

La visita de Perelló a Bellmunt s’ha emmarcat dins el periple que ha fet aquest matí per diferents poblacions de la Noguera. La jornada ha començat a Butsènit, on Rosa Maria Perellóha visitat les pintures de l’església, les sitges de la plaça i la sala de vetlles. Posteriorment, s’ha traslladat a Montgai, on ha visitat Lo Carreró i les obres que s’estan duent a terme al carrer Lluís Companys i al pavelló poliesportiu en companyia de l’alcalde i diputat Jaume Gilabert.

L’estada de Rosa Maria Perelló a la Noguera ha acabat a Penelles, on la presidenta ha participat, acompanyada de l’alcalde d’aquesta població, Eloi Bergós, a la jornada de portes obertes celebrada a l’església vella, que s’ha condicionat gràcies a un ajut de la Diputació, i ha pres part en el primer dia de la temporada del projecte Gar-Gar, una iniciativa que té com a objectiu difondre la cultura artística al món rural, fent de Penelles un referent en el món del muralisme.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.