Comença el primer curs de formació Incorpora destinat a persones amb risc d’exclusió social

Amb una xerrada a càrrec del cuiner , Albert Marimon, de la Cava de Tàrrega,w han iniciat avui el primer curs del programa de formació ENFOC gestionat per l’Associació Alba de Tàrrega, dins del programa incorpora de la Caixa, que té com a finalitat ajudar a la inserció laboral a través de la formació i la recerca de feina per a persones amb risc d’exclusió social. Joves aturats de llarga durada, dones víctimes de violència de gènere, immigrants i aturats de més de 45 anys.
En aquest primer curs hi participen 20 persones que faran 300 hores de classes, 100 de teoria, 80 de competències tècniques i la resta seran practiques en empreses.
A banda del curs d’hoteleria i restauració que han iniciat avui en faran dos més, un dedicat al manteniment i re ponedor de magatzem i un altre de  tècniques de venda. Aquests cursos formen part del programa ENFOC,  que és la plataforma que coordina totes les accions formatives de l’Associació Alba,així com el servei d’assessorament a les empreses en temes d’inserció social i la formació a través del programa de voluntariat europeu.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.