Els serveis d’inserció laboral de l’Associació Alba s’estenen al territori

Agramunt, Bellpuig i Cervera compten des d’aquest dilluns amb punts Incorpora de la fundació bancària “La Caixa”, un servei que aquí al territori gestiona els serveis ENFOC de l’Associació Alba de Tàrrega i que gràcies a un nou conveni de col·laboració ara arribaran també a aquestes localitats.

Enfoc desenvoluparà punts d’orientació laboral i formació en aquests municipis apropant més el servei a les persones del territori. Durant el 2016, 80 persones han estat inserides al món laboral a l’Urgell i a la Segarra i 58 d’aquestes són persones amb discapacitat. El servei però està obert a diferents col·lectius.

Durant la jornada s’han presentat els serveis a més de 120 empresaris de les dues comarques que han pogut escoltar casos d’èxit com la contractació d’una persona al supermercat Fem Cadena, o el servei d’Hoteleria de l’Hospital Arnau de Vilanova que té subcontractat el servei de bugaderia a l’Associació Alba a través del qual es dona feina a 8 persones.

El periodista Albert Om ha completat la jornada amb la xerrada “Que pot aprendre un empresari d’un periodista?”

Enfoc espera poder repetir anualment aquesta trobada d’empresaris i fomentar d’aquesta manera el treball en xarxa amb les empreses de l’Urgell i la Segarra.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.