L’Associació Alba i el fotògraf Jaume Solé sumen esforços per oferir un servei de neteja de làpides i codis QR per recordar als difunts

Abans de Tots Sants l’equip del servei de neteja de làpides de l’Associació Alba de Tàrrega és quan rep més encàrrecs. Després de tres anys la iniciativa està consolidada. Enguany com a novetat l’entitat ha establert una aliança amb el fotògraf targarí, Jaume Solé i l’empresa Dispromèdia per incorporar a les làpides codi QR que permet accedir, a través d’un dispositiu mòbil, a un enllaç online que recull els records del difunt o els missatges que li adrecen els seus familiars. Una manera emotiva de recordar als éssers estimats, més enllà de les fotografies de les làpides.

El sistema permet a més modificar el contingut manenint el codi, de manera que mai es perdi l’enllaç. L’entitat ja dona servei als cementiris de l’Urgell, la Segarra i altres punts com Igualada. Els familiars poden encarregar la neteja del nínxol, la substitució de les flors i un cop acabat envien una foto als clients per a que aprovin la feina.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.