Membres del Club Triatló de Cervera  creen un repte esportiu solidari en benefici de l’Associació Alba

yyyyyyyyyyyyEl Joan Tarsà, el Joan Eroles i el Carles Tarsà participaran a la triatló Ironman de Frankfurt el dia 3 de juliol. Per tal de donar-li una vessant solidària han creat un repte al portal elmeugradesorra.com amb el títol “Ofega els límits”. Demanen 3.000 euros que es destinaran al Club Esportiu de l’Associació Alba, en concret, per finançar les activitats terapèutiques d’aigua i natació.

L’Ironman de Frankfurt consisteix en una triatló que suposa nedar 3.800 metres, pedalar 180 quilòmetres i al acabar, córrer una marató (42,195 km). Aquests tres atletes hi participen per primera vegada i han decidit donar el seu suport a un projecte del Club Esportiu de l’Associació Alba que fomenta l’estat físic, la salut, l’autonomia i l’autoestima de les persones amb diversitat funcional de l’Urgell i la Segarra.

 

“Fa anys que ens dediquem a participar en triatlons i altres curses esportives i feia temps que ens feia il·lusió poder fer també alguna col·laboració solidària i en especial que pogués ser de l’àmbit esportiu, per això, vam pensar que el Club Alba era ideal.”

 

El Club Alba està federa a l’ACELL, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts psíquics i anualment participa en els campionats territorial i cada dos anys als Special Olympics.  Les disciplines esportives en les que participen habitualment són: natació, ciclisme, bàsquet, futbol sala i tennis taula. Entrenen durant la setmana a diferents instal·lacions de la població, ja sigui a la piscina municipal de Tàrrega, la seva pista esportiva, al pavelló esportiu de la població o al camp de futbol. Part de les despeses que es generen amb els entrenaments com: el lloguer del carril de la piscina, el transport adaptat per a desplaçar-se a les competicions o els monitors de suport estan cobertes per la quota que paguen les persones i les famílies. Tot i això, cada any l’entitat acumula una despesa extra de 12.000 euros.

 

Per tot això, si els tres atletes aconsegueixen assolir el seu repte solidari, els 3.000 euros es destinaran a pagar el lloguer del carril de la piscina durant el proper curs i la despesa extra que aquests entrenament suposen i d’això, se’n beneficiaran 15 persones, entre esportistes i persones que realitzen activitats terapèutiques d’aigua.

 

El repte està publicat al portal elmeugradesorra.org amb el títol “Ironman Frankfurt 2016 – Fundació Alba. Ofega els límits!” des d’aquesta setmana i s’hi poden fer donacions fins a principis de juliol.

http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/10469/ironman-frankfurt-2016—fundaci-alba-ofega-els-teus-lmits/

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.