Presenten la primera Guia de Recursos de Salut Mental de l’Urgell i la Segarra

La Taula de Salut Mental Urgell – Segarra ha presentat la primera Guia de Recursos de Salut Mental d’aquests territoris. El material recull de forma pràctica i amb llenguatge entenedor una vintena de serveis als quals els malalts mentals o els seus familiars poden dirigir-se per trobar resposta a les seves necessitats. Els Centres d’Atenció Primària, el Centre d’Atenció i Seguiment a les Addiccions o el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil només són alguns dels recursos que s’hi poden trobar.

La guia ha estat fruit del treball en xarxa que ha realitzat la Taula de Salut Mental, creada al 2006 sota l’aixopluc de la Federació Salut Mental Catalunya. Està formada per 12 agents. Representants territorials de l’administració, tècnics de sanitat i de serveis socials i de salut mental del territori com l’Associació Alba, l’Associació de Salut Mental Ondara Sió, Aspid, Càritas o la Creu Roja que veuen aquesta eina com un element també per a fer prevenció.

La Guia es farà arribar als ajuntaments i s’oferiran xerrades a les localitats, associacions, entitats o col·lectius interessats que ho demanin.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.