El Club Natació organitzarà el Cap d’Any de Tàrrega amb la col•laboració de l’Agrat

El Club NatacióTàrrega i l’Associació Agrat han assolit un acord de col·laboració amb motiu de la festa de Cap d’Any que se celebrarà el proper 31 de gener a les instal·lacions del nou pavelló del Club Natació.

agratLa col·laboració es basarà per part de l’Agrat en la promoció i difusió de l’esdeveniment que s’iniciarà a partir de la 1h de la matinada i que tindrà entrada gratuïta per a tothom. Des de fa unes setmanes, membres de les dues entitats han mantingut reunions per parlar de l’organització de la revetlla de Capd’Any i animar a tots els socis a participar-hi, així com oferir una oferta potent més a la ciutat per evitar desplaçaments en una nit de força xerinola. La festa de Cap d’Any organitzada pel Club Natació comptarà amb DJ Mistery com a cap de cartell amb música actual i amb New Steiin&Jacson Dj com a teloners. També està previst que una vegada finalitzi la sessió musical, tingui lloc una xocolatada popular entre els assistents per donar la benvinguda al nou any 2015.

L’Agrat i el Club Natació han celebrat aquest acord que també s’estén a les col·laboracions de cessió de pavelló durant les celebracions del Carnestoltes i la Fira del Playmobil, amb èxit d’acollida i qualitat de les instal·lacions. El Cap d’Any de Tàrrega també compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.