La revista digital L’Oest, amb seu a Tàrrega, guardonada amb un premi de Comunicació Local 2020

La revista digital de proximitat amb seu a Tàrrega ‘L’Oest’, ha estat una de les guanyadores dels Premis de Comunicació Local 2020, entregats per La Xarxa de Comunicació Local.
Enguany s’han recuperat aquests premis que no se celebraven des del 2013. Els guardons atorgats tenen com a objectiu posar en valor la feina que dia a dia fan els i les professionals dels mitjans locals. Al certamen s’han presentat un total de 93 projectes de 20 televisions i 35 ràdios de proximitat.

El jurat ha atorgat als equips de totes les ràdios i televisions locals de La Xarxa el premi a la trajectòria professional per l’esforç i el treball realitzat en difícils circumstàncies durant els moments més crítics de la pandèmia.

Concretament ‘L’Oest’, dirigida per les periodistes Pili Garcia, Gemma Peris i la filòloga Esther Peiró, ha estat distingida amb el guardó al millor digital de proximitat, per la seva capacitat de fer visible l’energia positiva d’un territori plasmada en iniciatives dels diferents actors socials i també per l’abordatge seré i detingut dels temes que aborda, així com per un ús acurat del recursos disponibles en un mitjà estrictament digital.

La llista de premiats han estat a la categoria de millor mitjà: Televisió Cardedeu (televisió), Ràdio Arenys (ràdio) i L’Oest (digital); a la categoria de millor contingut: ‘Ones de ciència’ de Ràdio Cambrils, ‘Territori Contemporani’ de VOTV, i com a millor contingut multimèdia: Igualada Guia d’Àudio de Ràdio Igualada.

El jurat ha estat presidit per Emili Prado, catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB i director de la revista del CAC, i ha comptat amb Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, com a secretari, està format per Mercè Oliva, professora del Departament de Comunicació de la UPF i directora del Grau en Comunicació Audiovisual; Marta Montagut, radiofonista, professora i investigadora del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV; Montse Abad, productora independent de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col•legi de Periodistes de Catalunya i cap d’Informatius de RAC1; Francesc Llobet Dalmases, realitzador de televisió i degà del Col•legi Audiovisual de Catalunya, i Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.