A.M.O.R s’estrena avui a Tàrrega amb 49 actors i actrius damunt l’escenari

En aquest assaig general  els 49 actors i actrius que intervenen en l’espectacle A.M.O.R ultimen els detalls abans de l’estrena. Per tercer any consecutiu el projecte Incursió Social ha reunit a persones de diferents col·lectius provinents de 8 llars d’avis i associacions de l’Urgell, el Pla d’Urgell i les Garrigues que treballen amb persones amb discapacitat o gent gran. Tots ells han participat en un procés creatiu i han compartit una experiència teatral que ha desembocat en aquest espectacle. AMOR en majúscules és una mirada a les diferents formes d’expressar aquest sentiment.

Vero Cendoya i Marta Pérez completen l’equip docent i de creació artística. Treballar amb persones de col·lectius tant diversos asseguren que té particularitats però també una gratificació molt gran.

Aquesta nit l’obra s’estrena al Teatre Ateneu de Tàrrega i els espectadors podran fer les seves aportacions a la sortida amb el format de Taquilla Inversa on cadascú paga el que considera just i assequible d’acord amb la seva butxaca.

Demà 28 de novembre l’obra es representarà al Teatre Municipal de Juneda, el 3 de desembre al Teatre Escorxador de Lleida i el 4 de desembre al Teatre l’Amistat de Mollerussa.

L’espectacle tindrà lloc avui a les 20:30h.

Les entitats que hi participen són:

Acudam – Mollerussa

Associació Alba – Tàrrega

Centre Assistencial Sant Joan de Déu – Lleida

Casal d’Avis – Les Borges Blanques

Fundació Pere Mata – Residència i Centre de Dia per a la Gent Gran Monestir de Sant Bartomeu – Bellpuig

Residència d’Avis – Juneda

Talma. Servei i Suport a les Persones – Juneda

Centre Municipal de Serveis Socials – Bell-lloc

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.