Conveni entre l’Associació Alba i el Pàdel Box- Gimnàs Tàrrega

padelalbaA partir d’ara els usuaris i professionals de l’Associació Alba ho tindran més fàcil per practicar qualsevol tipus d’esports, especialment el pàdel, gràcies a un conveni de col·laboració que ha firmat l’entitat social amb l’empresa  Espai Esports que gestiona el Pàdel Box i el Gimnàs Tàrrega.
Ja fa alguns anys que Alba utilitza les seves instal·lacions per a realitzar la pràctica esportiva de la piscina, i ara també han reiniciat de manera regular els tallers de pàdel on hi participen els nois i noies de l’Escola Alba i les persones del Centre Ocupacional.

El conveni també estableix la voluntat d’organitzar algun torneig de pàdel solidari i potenciar la pràctica d’aquest esport entre la resta d’entitats socials que atenen a persones amb dificultats com Alba.
” De moment no és una pràctica gaire freqüent a Lleida com a esport adaptat i ens agradaria, amb la col·laboració d’Alba, poder arribar a ser un centre de referència en aquest àmbit”, explica el responsable del centre Antoni Raya.

Per la seva part Alba es compromet a col·laborar en activitats organitzades pel centre esportiu i ajudar a dinamitzar i donar a conèixer l’espai.
“Gràcies a aquest conveni fem més accessible l’esport i sobretot el lleure inclusiu a les persones amb especials dificultats i aquest és un objectiu molt important per a nosaltres. També és una manera de fomentar el benestar a tots els professionals de l’entitat que podran gaudir d’avantatges per a practicar l’esport”, explica Toni Domingo, responsable de lleure de l’Associació Alba.
S’espera que aquest conveni sigui un inici de col·laboració per a portar a terme futurs projectes conjunts.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.