CRÒNICA TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 16 – 17 – 18 de Març 2018

INICIACIO 03-17-2018_2   Tàrrega (3) – Sferic (4)

El passat divendres dia 16, els jugadors alevins del Tàrrega van jugar el primer partit de la segona volta de la segona fase contra l’Sfèric del Terrassa.

El partit va començar molt intens i el Tàrrega ho va aprofitar per marcar el primer gol del partit. L’Sferic va anar a remuntar i ho va aconseguir. Tot i que el Tàrrega va empatar a pocs minuts per finalitzar la primera part, el Terrassa va marcar el 2-3 abans del descans.

La segona part va començar molt igualada amb contraatacs amunt i avall, on el Tàrrega ho va aprofitar per posar les taules al marcador però ells només sacar es van tornar a posar per davant, el marcador ja no és va moure més fins al final del partit, un partit molt igualat i molt disputat.

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses, Pau Tomas, Pau Franquesa, Marc Farras, Mariona Cabestany, Nil Tomas, Oriol Selva, Laia Pages

Tècnic: David Parra

Jugadors Sferic : Alejandro Magdaleno, Ingrid Mariscal, Pau Garriga, Natalia Crespo, Ignacio Hortal, Isaac Temporal

Tècnic: Erika Ghirardello

Infantil  Tàrrega HPC (1) – CP Cubelles A (5)

Dissabte el Tàrrega  HPC va rebre la visita CP Cubelles. En el primer temps els dos equips oferiren un joc d’un bon nivell. Gràcies a una defensa molt ordenada dels locals, no fou fins a la meitat del primer temps que el Cubelles marcà el primer gol. Els de Tàrrega van reaccionar ràpidament amb l’empat, però un parell d’errors en defensa van provocar que els visitants marquessin dos gols més. A pocs minuts del descans, una jugada en atac del Cubelles, va fer que un dels seus jugadors de manera involuntària, fes caure el casc de la nostra portera, que fins aleshores havia tingut una actuació impecable, i que res feia pensar que aquest incident anés més enllà que una jugada desafortunada. A la mitja part 1-3. A la represa, la portera Laia Pagès, que en el descans havia patit un petit mareig, va voler continuar. El ritme de joc va seguir igual, però la sort es decantà del costat dels de Cubelles, ja que van marcar dos gols més. Quan faltava tretze minuts pel final, es va veure que la Laia no podia continuar, ja que encara és ressentia del cop de la primera part. Amb molta esportivitat, els dos equips i l’àrbit,van donar el partit per acabat i el resultat com a bo. Al final 1-5. Sembla ser que
aquest ensurt no serà res, ja que la nostra portera evoluciona favorablement. Molts ànims Laia.

Jugadors Tàrrega: Laia Pages, Alexandru Danie, Oriol Selva, Pol Cabestany, Joan Franquesa, Roc Viladot, Jordi Perez

Tècnic: David Cabestany

Jugadors Cubelles : Adrian Natera, Saül Calvet, Ivan Cardenas, Eduard Gil, Sergio Rodriguez, Gorka Pascual

Tècnic: Joel Ruiz

Iniciació  CH Juneda B (0) – Tàrrega HPC (3)

Aquest passat dissabte 17 de març es va jugar la vintena jornada a fora de casa contra el CH Juneda B amb una victòria dels nostres petits de la lliga.

Amb un total de tres parts a favor nostre i amb el resultat de 1-4, 1-3 i 2-4 el Tàrrega HPC va demostrar molta solidesa com a equip i molt d’encert de cara a porteria.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips , amb continues pujades i baixades de punta a punta del camp, amb la diferència de d’altres ocasions que l’equip va jugar unit i amb continues passades entre ells. Això va ocasionar un desgast a l’equip contrari que finalment els va passar factura.

El Juneda ho va intentar en varies ocasions però la nostra defensa solida en tot moment no va deixar que els resultes fàcil marcar gol.