El Tàrrega Hoquei Patins Club comença la temporada de lliga 2016 – 2017

AleviIMG_1154

El THPC, després d’unes llargues i merescudes vacances, ha iniciat la temporada aquest cap de semana del  24-25 de setembre amb sis partits de lliga, jugats a les poblacions de Tàrrega i Bell-lloc, contra l’Andorra, Torrelles de Llobregat i Mollerussa.

Els jugadors i jugadores van inciar la pretemporada la última setmana d’agost, amb entrenaments a la pista del pavelló d’ Anglesola, a l’espera que el pavelló del Sant Josep estigués amb condicions per entrenar després de FiraTàrrega.

BENJAMÍ A: en el primer enfrontament de lliga ha tocat un dels desplaçaments mes complicats , el club d’hoquei Bell-lloc. El partit ha tingut dues parts ben diferenciades , la primera on el Tàrrega ha sortit al camp encara mig adormit i s’ha trobat davant un rival molt despert i que no ha perdonat gens. I una segona part on després d’uns minuts de joc, el Tàrrega, s’ha posat les piles i no ha parat d’arribar a la porteria contraria una i altra vegada però sense massa encert, cosa que ha condicionat el resultat. Resultat final, 9 a 2 del Bell-lloc.

ALEVINS: equip format per tres noies i cinc nois amb moltes ganes i il.lusió, junt amb el seu entrenador Pau Torres a qui donem la benvinguda per ser el primer any que es suma a aquest Club. El partit jugat contra el CP Torrelles de Llobregat, va estar molt disputat. La primera part es tancà amb la victòria del Tàrrega 4 a 2. La segona part després d’un empat 5 a 5, a sis minuts per la final, el contrari aconseguí marcar, i ens trobarem amb la derrota del Tàrrega per la mínima, 5 a 6. Endavant i a pel proper!

INFANTILS: partit jugat a Tàrrega contra el Mollerussa. Enfrontament molt igualat, dificultat per part dels dos equips per trobar el camí del gol. I quan el Tàrrega tenia el partit a la butxaca, un penal inoportú va generar l’empat de 2 a 2 al marcador.

InfantilIMG_1206

Recordem que el THPC, enguany serà la seva sisena temporada, i que compta amb una escola d’ Iniciació, un equip d’ Iniciació, un de Prebenjamí A, un de Prebenjamí B, un de Benjamí A, un de Benjamí B, un Aleví mixte, i un d’ Infantil. També compta amb 3 jugadores de l’esquip mixte Aleví, que enguany jugaran també amb el Vilasana.

Aquest curs hi ha uns 75 jugadors i jugadores, comptant jugadors i porters federats, i alumnes de l’escola d’iniciació. Les edats dels nens i nenes que practiquen aquest esport és d’entre 4 i 15 anys. L’ Escola encara accepta inscripcions,  sobretot per a infants que cursin P3, P4, P5, i 1r de primària. Els interessats es poden posar en contacte amb el Club, adreçant-se al pavelló del Sant Josep, els dimarts, dijous, i divendres a la tarda.

El Tàrrega Hoquei Patins destaca en que vol seguir treballant com fins ara i vol aconseguir ser un dels Clubs referents a la província de Lleida amb la iniciació de l’Hoquei Base.