La Fira del Pa de Cervera canvia de dates

La Fira del Pa de Cervera canvia d’ubicació i enguany se celebrarà al Pati de la Universitat els dies 3 i 4 de juny, però a partir del 30 de maig ja s’oferiran activitats paral·leles. El pa amb tomàquet hi tindrà un especial protagonisme amb el sopar per 4 euros que s’oferirà a diferents restaurants de la ciutat el divendres.

Al certamen hi participaran una seixantena d’expositors i el públic podrà degustar i votar el millor pa de la fira.

Aquest any es repartiran 1000 unitats del pa de tempesta que protegeix les cases del mal temps. El certamen reconeixerà una entitat social amb el nou Premi Panarra dotat amb 1500 euros i que recaurà en l’ONG Proactiva Open Arms. Durant la Fira es posarà a la venda una nova samarreta de merxandatge promocional de la ciutat que compta amb la col·laboració del Centre Ocupacional l’Espigol.

En total més d’una 30a d’activitats ompliran un cap de setmana i els dies previs de propostes per a tots els públics on no hi faltaran els tallers per als més menuts com l’Espai Petit Forner, les demostracions d’el·laboració, xerrades i conferències sobre l’agricultura dels nostres dies o concerts i bon ambient.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.