La rosa que es menjarà aquest Sant Jordi.

rosasantjordi_RosalL’obrador El Rosal s’ha proposat consolidar aquest any la venda de la rosa feta de galeta i xocolata. Aquest any ha ampliat el nombre de punts de venda a Barcelona i comptaran amb una parada pròpia a la Plaça Major de Sarrià. Seran presents també a Lleida i a Tàrrega i diferents empreses han realitzat comandes per a regalar als seus treballadors. Alguns restaurants la vendran com a postre especial per Sant Jordi.

Aquest serà el tercer any que el petit obrador de Tàrrega va llençar aquest producte innovador per Sant Jordi, una rosa feta de pasta de neula recoberta amb un toc de cobertura de xocolata.

La bona acollida dels anys anteriors ha fet ampliar als responsables de l’obrador la
producció de roses i esperen vendre’n més del doble que l’any passat, unes 5000.

Des de fa unes setmanes l’obrador treballa intensament fabricant aquest producte que té un procés d’elaboració manual, una a una, i delicat, i s’elabora amb ingredients de qualitat i proximitat.

Una vintena d’establiments de Barcelona i d’altres d’arreu de Catalunya que ja tenen els
productes de El Rosal als seus prestatges vendran aquest any aquesta rosa única i
original. També s’estan elaborant sota comanda per a restaurants que serviran el 23 d’abril la rosa com a postre especial i empreses que les regalaran als seus treballadors com a detall aquell dia.

El Rosal es va fundar l’any 1920 a Tàrrega per la família Serra i els seus productes van assolir ràpidament una gran popularitat. L’any 2003 es jubila el propietari i cedeix el negoci a l’Associació Alba, entitat que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i transtorn mental de l’Urgell i la Segarra. Des d’aleshores El Rosal segueix treballant amb la mateixa recepta i procés de fa cent anys, amb un alt compromís social ja que l’obrador és actualment un espai de treball inclsuiu que dóna feina a 8 persones amb especials dificultats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.