L’Associació Alba busca fons per la seva nova residència

L’Associació Alba engegarà diverses campanyes per recaptar fons per recuperar la residència de Sant Martí de Maldà. El consistori de la localitat de l’Urgell li ha cedit amb l’objectiu de donar-li un ús ja que no es va arribar a acabar de construïr mai per manca de finançament.

L’equipament permetrà a l’Associació donar sortida als problemes de capacitat que tindrà al centres que ja gestiona a la capital de l’Urgell a causa de la concertació de places que properament durà a terme la Generalitat. En total obligarà a reubicar a 13 usuaris que actualment viuen ens aquests dos espais. La comunitat de l’Associació ha celebrat la notícia i ara s’engegaran diferents campanyes cercant finançament públic i privat per tal d’acabar les obres.

L’associació Alba atén a 245 persones entre els seus diferents projectes ja siguin residències, tallers ocupacionals, escoles o pisos. Per celebrar aquests 40 anys han omplert el calendari d’actes i activitats, entre aquestes i haurà l’apadrinament de la plaça de la sardana a Sant Eloi o la creació d’una ruta ciclista.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.