L’Associació Alba ha estrenat piscina avui gràcies a la solidaritat de les persones

Només ha passat una setmana del desagradable incident. Dimecres passat la piscina instal·lada a l’Associació Alba va ser robada i avui els joves de l’entitat han pogut inaugurar aquesta altra, molt més gran que l’anterior,  gràcies a la solidaritat targarina i al gran ressò que va tenir la notícia als mitjans i a les Xarxes Socials. Un ciutadà ha regalat la piscina a l’entitat i a més a més ha recollit 600 euros entre diferents empreses per comprar la bomba depuradora.

I es que la solidaritat dels targarins no té límits. Altres persones han ofert dues piscines més de plàstic que l’entitat destinarà a la residència Can Aleix de Tàrrega i al centre ocupacional l’Espígol de Cervera. Els joves del centre ocupacional de l’Associació Alba també es remullen a les piscines municipals de la ciutat, però tenir una piscina a les mateixes instal·lacions els permet fer tallers aquàtics i activitats lúdiques que gaudeixen. Amb la nova piscina estan molt feliços.

L’entitat ha agraït la solidaritat i les mostres de suport que han rebut i han obsequiat amb un quadre al ciutadà gràcies al qual avui s’han pogut tornar a remullar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.