Els joves del camp de treball d’El Talladell ofereixen un sopar als veïns a Cal Gasol

 

Els joves del Camp de Treball d’El Talladell feien d’agents de seguretat a les portes de l’antiga casa pairal de Cal Gasol. El públic selecte que hi arribava eren els veïns de la localitat que estaven convidats a un sopar i a una sessió de bingo. Durant quinze dies el grup ha realitzat treballs arqueològics al jaciment del Pla de les Tenalles, feines de rehabilitació en aquests jardins i tasques de voluntariat.

Gràcies a un acord amb la propietària de Cal Gasol, el poble d’El Talladell pot gaudir d’aquest espai durant els 3 mesos d’estiu a canvi de l’adequació que hi realitzen els joves del camp de treball.

Els nois i noies provenen de diferents punts de la península i per a molts aquesta ha estat una experiència inoblidable. Els veïns que venen disposats a passar-s’ho bé estan encantats amb la feina que fan.

La feina arqueològica dels joves al jaciment ibèric d’El Pla de les Tenalles acaba aquest dijous. Un altre grup de nois i noies hi tornarà l’any vinent per continuar excavant i sobretot per compartir experiències úniques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.