L’obrador d’El Rosal rep la visita de la televisió online TEBVist

TEBVist és la televisió online del Grup Cooperatiu TEB de Barcelona que treballa per a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Avui han visitat l’Associació Alba de Tàrrega per rodar un reportatge sobre l’obrador d’El Rosal i sobre el seu producte estrella, els famosos “Arrugats”. Ja fa dos anys que van crear el projecte amb l’ajuda del periodista Josep Maria Soro i la productora Sommedia amb un objectiu, millorar la formació i les possibilitats d’inserció laboral d’aquestes persones ajudant-los a adquirir noves capacitats.

Una trentena de nois i noies participen en aquest taller ocupacional on desenvolupen diferents rols dins l’equip de televisió i tots gaudeixen al màxim de l’experiència.

L’atur entre el col·lectiu de persones amb discapacitat es troba al voltant del  70% i iniciatives com aquesta volen contribuir a revertir la xifra. Cada mes els nois i noies de TEBVist posen la seva mirada a les històries, els projectes, les inquietuds i els temes que els apassionen.

Podeu veure els seus reportatges a:

www.teb.org/tebvist/

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.